Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under maj 2009

Av Malin Nilsson - 15 maj 2009 21:17

Har som sagt varit ute hela dagen. När vi hämtat gubben från dagis var vi ute här på hjortron och sen åkte vi till Vallen och åt middag.

Var sen ute där också. När vi ätit klart så gick Alec ut och lekte och kom in med ett dl mått med sand i (trodde jag i alla fall). Jag säger åt honom att han inte ska komma in med sanden utan den ska ju vara utomhus.

Men han kommer fram till mig och ger mig dl måttet vilket det visar sig vara en död råtta i!!! Jag höll på att dö och skrika rakt ut men som tur var så var morfar där också och han tog måttet med råttan och gick ut och slängde bort båda två. Maria kom och skrubbade hans händer och jag försökte andas lugnt... Usch vad äckligt och jag tog nästan i svansen på den!

Det var antagligen någon av våra katter Maja eller Julia som hade tagit den och dödat den utan att äta upp den...

När klockan vart mycket drog jag gumman Alec och Maria raggen till Marahamn och konstaterade att moffa kan sjösätta båten imorgon.

Gud så överlyckliga ungarna kommer bli! Dom surrar varje dag om att åka till stugan!


Imorgon hade Dawid tänkt flytta in veden i bodan. Själv blir det nog bara att ta det lugnt i solen=) Kanske åker till pappa och kollar om dom behöver hjälp med garaget. Dom håller på å byter ut en del bräder på det samt målar det. Får väl se i vilken form gubben är i när han vaknar imorgon.


Fasen det är ju bara SKIT på tv ikväll... Gumman sover sen 1,5h sedan och jag sitter här... Trist!


Nåja jag ska surfa vidare lite...

Ha en bra kväll!


/ Malin

Av Malin Nilsson - 15 maj 2009 15:34

Åh herregud så vi har krattat idag... Jag är helt slut i ryggen och övriga kroppen! Men det är bara att bita ihop å hoppas att kanske knodden vill komma ut när man är igång så pass mycket=)

Det var fint på gården och samtidigt så var det ju sååå härligt väder ute!

20 grader i skuggan har det varit=) Blåst lite men vi har haft lä så det har varit jättehärligt på gården.

Nu har vi precis varit och hämtat Alexander på dagis och ätit en mjukglass=)

Det gillade ungarna;-) Dom är ute med Dawid nu så jag tror att jag också ska gå ut och njuta av dom sista minuterna av värme.


D ska på klassfest ikväll så jag kan hålla huvudet på att vi kommer få åka till bb bara därför=)


/ M

Av Malin Nilsson - 14 maj 2009 19:27

Jösses vad det har varit varmt idag! Vi har haft helt lä på baksidan våran och D har till och med kunnat gå i bar överkropp! Å när han tar av sig tröjan då är det fasen varmt=)

Idag har vi varit till jobbet mitt och hämtat min nya cykel. Den var hur fin och hur skön som helst! D cyklade hem den till mig och jag testade lite här hemma. Är jättenöjd med den=)

Sen har vi varit på Rolfs såg och köpt nån bräda som D har delat och hamrat ihop för att se hur panelen på huset kommer att se ut. Det kommer bli jättebra konstaterade vi! Sen har vi varit och köpt oss varsin milkshake *mums* Det var inte igår man drack en sån! Har varit ute hela dagen och även promenerat lite så få se om det händer nå ikväll?

Dawid ska på klassfest imorgon och jag kan fasen garantera att den här lilla i min mage kommer vilja ut den natten! Helt säker är jag. Dawid kommer komma påverkad till förlossningen och mamma eller Maria kommer att få köra oss!=) Haha ja det skulle vara nå det!


För tillfället är gumman och gubben och duschar. Lilja älskar att få spola med vatten på Dawid och tycker det är himla skoj att duscha med  honom.

Men jag längtar verkligen efter badkaret som vi ska få från Dawids mamma.

Gumman badar i en badbalja som är så liten då hon knappt kan sitta i den=(

Väntar bara på att pappa ska besikta släpet så ska vi ta släpet och köra hit badkaret.

När gumman har duschat klart blir det att ta på pyjamas och gå och lägga henne. Klockan går ju så himla fort och det är ju redan läggdags för henne.

IMorgon är vi lediga allihopa igen så då får vi se vad vi hittar på för mysigt;-)


/ M

Av Malin Nilsson - 14 maj 2009 09:26

Det går sakta men säkert mot rätt håll... Dagarna går väldigt fort fast man väntar hela tiden på att få åka in. Sitter nu med gumman och ser på "På rymmen med Pippi Långstrump". Hon sitter ännu och myser i pyjamasen=)

Ska ta och klä henne och göra henne färdig och sen ska vi åka till Intersport och Dawid ska få cykla hem min cykel. Nu när det äntligen finns plats i garaget=) Dawid är så duktig så han håller på å tömmer och fyller diskmaskinen;-) Han har ju slutat dricka kaffe så nu dricker han väl 4 koppar te om dagen istället;-) Tycker han ständigt går runt med koppen i handen.


Nå nu ska jag göra mig klar och sen gå ut i solen å mysa.

Det blåset men man får väl hitta lä någonstans.


Puss

Av Malin Nilsson - 13 maj 2009 19:18

Ja idag har vi varit ute och trotsat vädret. Eller stundvis vart det ju faktiskt ganska varmt och skönt men sen blåste det till så man nästan blåste omkull=( Inte skönt! Men vi var i alla fall ute och lekte i sandlådan och lekte lite på gården me. Fotade huset och D laddade in det på någon sida på internet så man kunde se hur det ser ut i massa olika färger. Tror det blir svinsnyggt i vitt. D började nästan ångra sig och ville ha mörk brunt men jag vägrar!

Jag ska ha vitt hus och det kommer bli hur snyggt som helst!

Sen har vi varit till Vallen och hälsat på och ätit middag. Mamma hade grillat så det tackade vi inte nej till! Var hur gott som helst;-)

Tommy och Johnny skulle med lastbilen på tippen imorgon så vi har passat på att tömma garaget och nedervåningen på skit så vi blir av med det.

Har även ett klickgolv där nere som vi funderar på att stoppa ut på blocket.

Vi plockde bort golvet från köket och vardagsrummet när vi flyttade in här för vi ville ha ett lite mörkare golv. Det är ett himla fint och dyrt golv så vi får väl se om vi blir av med det?


Imorgon har vi inte planerat nåt speciellt. Gumman är ledig från dagis både torsdag och fredag. Vi ska väl vara ute om det är fint väder i alla fall.

Förhoppningsvis röja lite i garaget så min nya fina cykel får plats där.

Den står fortfarande kvar på jobbet för att jag inte har plats för den här hemma men nu när vi får slängt massor med skrot från garaget så kommer den att få plats. Fast jag tror att jag lejer D att cykla hem den för det skulle verkligen vara en syn att se en höggravid flåsande kvinna på en cykel när det nästan är dags att åka in på BB=)


Nu ska jag ta på gumman en pyjamas för hon är helt slut.

Vi hittade hennes Mora Träsk film där nere ikväll och hon vart helt överlycklig!


/M


Av Malin Nilsson - 13 maj 2009 09:11

Jaha, här sitter jag fortfarnde okläckt... Har kanske lite förvärkar men önskar verkligen att det går över till vanliga värkar!

Dawid har åkt till Viklunds och bett dom räkna på vad det kommer att kosta att måla huset i sommar. Vi ska idag beställa ny panel och måste även ha bräder till altanen på neder våningen. Man ska ju kunna sitta där och steka sig i sommar;-) Vi drog bort massa trallvirke som dom hade som någon form av altan dom som bodde här före oss och gissa om det kryllade av myror och ägg där under! Fy fasen jag ville bara dö=( Hoppas bara att dom inte kommer tillbaka men det tror jag inte för dom drog direkt i panik när vi lyfte bort trallen! Usch i en lägenhet som vi bodde i tidigare kom det helt plötsligt en invation av myror! Dom var fan överallt=( I skafferiet,på bänken kunde det vara helt svart av dom! På golvet fanns dom och även på väggarna. Det var så jäkla äckligt! Man kunde inte ens hälla ut ett glas juice i diskhon utan att det några minuter senare fanns 1000 tals myror där! Anticimex var där flera gången och försökte ta kål på dom men det hjälpte inte så till slut utrymde vi lägenheten och flyttade! Det var nog bland det värsta jag varit med om=( Sen dess tål jag inte att se dom små krypen!


Det verkar som att det blir sol idag också=)

Då ska jag fasen ta mig ut och sola samt promenera ut den här sötnosen i min mage;-) Nå nu ska jag surfa vidare en sväng!


Ha det fint!


/ M



Av Malin Nilsson - 12 maj 2009 20:21

Här är gummans rum nystädat;-)

Ni skulle se hur det kommer se ut imorgon... Just nu ligger hon och försöker sova i sitt rum men det går inte så bra ikväll... Av någon anledning har hon varit hur busig som helst och inte kunnat varva ner innan hon skulle gå och sova. Få se hur trött hon kommer vara imorgon.


Dawid kom hem just innan jag skulle och hämta henne från dagis idag så hon vart ju hur glad som helst när hon såg honom=)

Vi åkte hem och monterade ihop hennes skottkärra och D å hon lekte med den och i sandlådan medans jag åkte och handlade matlagningsgrädde till köttfärssåsen som vi skulle ha till middag.

Jag har hängt tvätt ute idag! Såå härligt när det börjar gå att göra det;-)

Kläderna luktar så gott då jämfört med om man har hängt dom inne.


Nu sitter jag och väntar på att Desperate ska börja. Hj skulle komma förbi och se det här så det blir trevligt med lite sällskap förutom min trötta pojkvän=) Känner inte så mycket av värkarna eller vad det nu var längre...

Men vi får väl se hur natten går?

9 dagar kvar imorgon...


Nu ska jag gå och beställa nå kläder till gumman på H&Ms sida!


Ha det kalas!


/ M

Av Malin Nilsson - 12 maj 2009 09:58

Igår när jag satt och läste i soffan så levde lillen om så in i norden i magen!

Det kändes som att det skulle komma ut genom ena sidan så jag tryckte försiktigt tillbaka den till mitten igen men lika fort var den på vänstersidan.

Jag tycker det ser ganska coolt ut när man har värsta spjutet på vänster sidan och typ ingen mage allt på högra sidan=) Men det gör fruktansvärt ont! Fick inte läst speciellt mycket så jag gick och la mig istället.

Nå i sängen var det då inte mycket bättre för jag har fått så förbaskat ont (förlåt mitt ordval) mellan benen! Det håller säkert på att luckras upp där nere... Har inte ens kunnat vända mig i sängen inatt för att jag har haft så ont där och nu på morgonen har jag samma smärta. Men det är inte som värkar utan det är någon annan typ av värk... Måste nog i alla fall packa i det allra sista i bb väskan och det skulle visa sig att det blir nåt mer av denna värk. Är ju alltid bra att ha den klar! Måste även ta upp bilbarnstolen från nedervåningen så den också hänger med när vi åker in.

Idag är det bara 10 dagar kvar till beräknade datumet.


Vet inte vad jag ska göra eller vad jag klarar av att göra idag?

Hade behövt dammsuga så kanske att jag offrar mig å gör det.

Tror jag ska lägga mig ner och läsa lite också om bebben går med på det idag vill säga=) Sen ska jag gå och duscha så man blir som en människa igen!


Nå nu börjar våra bästa år så jag ska gå och se på det=)

Ha en bra dag!


/M




Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19
20
21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards