Välkommen till fam Nilsson/Waara

Alla inlägg under januari 2010

Av Malin Nilsson - 21 januari 2010 14:59

  


Visst finns det stunder som man bara vill skrika rakt ut för att man blir så frustrerad över nåt som han inte förstår och visst är man kanske inte helt överrens om allt här i livet.

Men jag kan ändå med säkerhet skryta med att jag har fått den bästa som finns!

Han kan läsa mig utan instruktionsbok (vilket är väldigt svårt). Han förstår vad jag behöver och vad som får mig att må bra. Det värmer så i hjärtat bara av att sitta nära honom och känna hans varma hud mot mig.

Det gör att mitt hjärta blir varmt. Bara att veta att han är min, bara min! (förhoppningsvis;-)

Han är världens bästa pappa också och har så bra hand med våra donnor;-)

Sen är han helt underbar mot Alec också även fast han inte är hans. Han tar sig tid för honom och finns där!

(Till skillnad från vissa andra stackare som inte ens träffar honom sammanlagt 1 dag/år)


Jag älskar dig!

Av Malin Nilsson - 21 januari 2010 11:07

Det blir bättre och bättre dag för dag nu. Idag känns det rätt så ok.

Jag har fortfarande lite svårt att ta mig upp och ner i sängen men det går ändå hyfsat nu. Jag har till och med kunnat sova på sida inatt;-)

Sen har jag varit med mamma när hon skjutsat gumman till dagge och jag passade på att fara och handla 3 par strumpbyxor till Elsa.

Sen när jag kom tillbaka la jag mig och tog igen mig ett tag i sängen med datorn och där ligger jag ännu;-)

Sorry att jag inte hann lägga ut nån bild igår. Lovar att göra det idag efter kl 16 för jag har ingen kamera med mig så Maria får fota med hennes telefon när hon slutar jobba.

Nu ska jag äta nån lunch.


See ya!

Av Malin Nilsson - 20 januari 2010 09:40

Oj vad det var många som varit in på bloggen igår. Det vart nytt rekord och sånt är ju alltid skoj;-)


Igår hade vi kalas här på Vallen. Både min älskling och min älskade lillasyster fyllde år! 26 och 28 år;-)


  


  


Jag tog det mest lugnt och låg och vilade i sängen men var upp en liten sväng och fikade också. Jag har ju en slags stor strumpa på min på överkroppen så jag känner mig värre snygg *not*

Får inte duscha på 1 vecka men får såklart svabba av sig på dom ställena som det behövs;-) Ska försöka mig på en sån dusch idag hade jag tänkt. Sen även försöka tvätta håret,hur nu det ska gå till?

Jag ska försöka få fixat in en bild på mig under dagen. Måste nog hem och hämta kameran då så vi får se om min söta lillasyster ids hämta den under dagen. Själv får jag inte ens köra bil,men det kan jag förstå för jag tror inte att jag skulle få rattat bilen och det är nog inte så nyttigt för stygnen heller...

Usch den här himla strumpan stinker operation tycker jag! Får nog spraya lite parfym eller nåt på den så jag står ut med stanken! Ska ju ha den ett bra tag verkade det som. Om 6 dagar ska jag och ta bort stygnen från bröstvårtorna sa sköterskorna. Men på pappret jag fick hem stod det om 10? Måste nog ringa och kolla!

Sen måste jag ju säga att jag har världens underbaraste familj! Min lillasyster har imorse farit med alla 3 ungarna på dagis(inte Elsa såklart,hon bara hänger med).  Jag längtar så fruktansvärt efter att få hålla i ungarna och få gossa med dom. Men de e bara att bita ihop och vänta!

Jag känner att jag blir piggare och piggare varje dag. Men idag ska jag ligga och ta det lugnt så mycket som det går.


Nu ska jag surfa vidare!

Ha en bra dag mina läsare=)


Av Malin Nilsson - 19 januari 2010 12:45

Nu mår jag fina fisken=) Eller i alla fall betydligt bättre än inatt och imorse.

Jag har fått tagit bort dränagen och fått tvättat mina sår. Ni skulle se hur snygga bröst jag har;-) Jag är jättenöjd!!!

Efter omläggningen så gick jag upp på toa utan att svimma och jag hade lite sjukgymnastik med en sjukgymnast. Så nu känner jag mig väldigt piggelin;-)

Få se om jag får åka hem idag eller om jag blir kvar en natt till. Jag hade hb på 97 imorse så då sa dom att jag blir kvar men då mådde jag skit också. Men nu när jag varit uppe och mår bra så kanske jag får åka hem. HOPPAS!


Idag fyller min älskling år!!! Och min älskade syster också=)

Puss på er!



Av Malin Nilsson - 19 januari 2010 08:06

Natten har inte varit speciellt skoj... Jag har vaknat och varit kissnödig.

Jag har 2st dränage så dom kom och skulle hjälpa mig dit. Jag satte mig upp i sängen och ställde mig. Då svimmade jag såklart... Nå efter ca 1 timme så kom jag mig på toan. Sen sov jag 3 timmar och var toanödig igen! Den här gången kom jag mig inte ens upp stående utan svimmade 3 ggr sittande. Snark!

Efter 2 timmars försök så fick jag kissa i ett bäcken... Sen imorse så skulle jag kissa igen och då fick dom plocka fram det igen. Det var inte det lättaste!

Jag har haft väldigt lågt blodtryck inatt och därav svimningarna.

Där ett tag hade jag typ 80 genom någonting.


Nu ligger jag här och tycker synd om mig själv.

Jag får åka hem idag om jag tar mig upp utan att svimma...

Får väl se hur det kommer gå? Dom ska snart komma och ta bort dränagen från mig. Det gruvar jag mig också för! Nåja det är bara att bita ihop!


Nu ska jag stoppa bort datorn och vila lite innan dom kommer med frukosten.

/ M


Av Malin Nilsson - 18 januari 2010 19:49

Nu ligger jag här i en sal med en annan kvinna som gjort en bukplastikoperation 0ch surrar. Operationen vet jag inte hur den har gått.

Dom har då inte sagt nå så jag antar att den gått bra. Jag har fått morfin så än så länge gör det inte nå ont men jag har en känsla av att det kommer kännas en hel den imorgon när jag får komma hem... Lilja och Dawid har hunnit hit och hälsa på mig;-) Tack gode gud att jag tog med mig datorn hit! Ingen tv eller nåt.

Jag tänkte först inte ta med den men tog mitt förnuft till fånga=)

Just nu har jag en "strumpa" på mig.


Nu ska jag visst få mitt första mål mat idag. Tomatsoppa... Hujja...


/ M

Av Malin Nilsson - 18 januari 2010 07:02

Nu börjar jag bli lite nervös. Vet inte riktigt vad jag är nervös för men jag tror att det är för att jag ska ha så ont efteråt och för att jag ska bli sövd.

Jag har blivit det en gång tidigare och då måste jag erkänna att jag tyckte att det var ganska skönt. Men nu känner jag mig lite nervös för att jag aldrig ska vakna upp igen. Men vi får hoppas att det inte händer!


Jag känner mig trött fast vi somnade just efter 22 igår. Jag är hungrig men får inte äta någonting! Kan ju roa mig med att stoppa in lite bilder på en del av det som jag handlade igår;-)


  

Här är min lilla gubbe som jag ska plantera nåt coolt i ;-) Köpte 2 st.


  

Sen köpte jag denna "fruktkorg" som man kan ha till lite vad som helst. Min ska stå på vardagsrummet full med god frukt!


  

Här är en bild på ett underlägg som Lilja ska ha när hon äter vid matbordet.


Jag har köpt en lykta och 3 st dukar också men dom hittade jag inte på bild...


Nåja nu ska jag gå och blåsa håret och sen börja bege mig.

Ha en bra dag mina vänner!


/ Nervös Malin

Av Malin Nilsson - 17 januari 2010 21:45

Imorgon kl 8 är jag och förbereds för operation.

Jag funderade ett tag på att ta med mig datorn eftersom jag blir kvar över natten verkar det som. Men jag vet inte ens om man får ha dator där?

Men man kommer ju ha förbannat tråkigt! Nå vi får se. Har tagit med mig en bok och min ipod.

Mina underbara barn är och sover hos mormor och morfar inatt. Jag saknade dom efter bara 2 timmar! Mina älskade gummor... Visst nog kan det vara skönt med en paus ibland men oftast när dom väl e borta så saknar man dom så fruktansvärt mycket!


Idag har jag varit till Veven på innerumparty! Jag hittade MASSOR! Känns kul nu när man börjar hitta en viss stil i huset. Men jag skulle såååå gärna vilja ha ett nytt vardagsrumsbord samt en ny soffa. Nå bordet ska jag inhandla nästa gång vi är på IKEA. Ett svart Lackbord blir det tills jag bestämmer mig för vad som passar till den nya soffan som ska införskaffas inom en snar framtid!

Hoppas mitt tyg kommer med posten imorgon också!

Det borde det fasen göra... Då ska D få spänna upp det på er ram och hänga upp det i vardagsrummet.


Nu ska jag och D gå och mysa i sängen och se tv. Vi har borrat upp våran på väggen nu när vi har duken att se tv på i vardagsrummet.

Sov gott allihopa och önska mig lycka till!


/ En lite nervös Mallan

Presentation


Välkommen till Familjen Nilsson/Waara

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Bloggsvar.se


Ovido - Quiz & Flashcards